Bara ...

/ Permalink / 0
terminen drar igång så dröjer det inte länge förrrän bacillerna hittar hit :( Läsårets första och troligtvis inte sista vabdagar har hittat hit. Gustav har fått vara hemma pga en gräslig förkylning och feber. Själv börjar jag känna att det sticker i halsen och näsan så min känsla är att jag själv trillar dit snart om inget under sker.
 
Nu när jag varit hemma har jag passat på att göra två uppgifter på PIM-kursen jag går, så nu är det bara trean kvar. Det som är skönt är att jag vet precis vad jag ska göra så det kommer förhoppningsvis inte ta all tid i världen. Jag har också fixat iordning lite foton som ska levereras nästa vecka. Några foton kommer här ...
 
Detta underbara lilla föl som jag fick fota vid ett par tillfällen i somras :)
 
Bus!
 
 
Ikväll väntar allmänlydnadskurs för Lilleman. Träningen denna veckan har gått väldigt bra. Vi har fokuserat på att sitt still och stanna kvar då jag går iväg och sedan har jag kallat in honom, det har gått riktigt bra som sagt. Vi får väl se hur det går ikväll. Det är ju en sak att träna hemma i trädgården och en annan bland alla polarna ;)
 
Ha det gott alla och hoppas ni håller er friska!
Kram Malin
Till top