Äntligen!!!

/ Permalink / 1
Nu kommer ett blogginlägg såhär i slutet på året. Ni får ursäkta att jag inte skrivit på ett bra tag men det är självvalt men nu ska det bli ändring på det. Mitt liv har bara varit föööööör mycket. Började med att Missan försvann för att sedan dyka upp. Hon hade haft en skön nattsömn i Alvas klädlåda ha, ha. Jag sa upp mitt medryttarskap på Gatti då vi bestämt oss för att köpa Blacky. Bara det gjorde mig så väldigt nere...
 
Som sagt så har vi skaffat ny ponny, vi har varit i Göteborgstrakten ett par gånger först för att provrida och sedan för att hämta hem vår nya stjärna.
 
På väg hem från Göteborg :)
 
Kan säga, att då, när vi hämtade hem honom var det allt annat än snöfritt. Vägarna var emellanåt som tvättbrädor, inget kul att köra men allt gick bra och vi kom hem och Blacky installerade sig utan några konstigheter alls. När han väl var hemma så var det två ponnysar att ta hand om. Ja, jag vet, jag har tuggat till det själv och jag gnäller inte, men det har varit tufft, särskilt när man inte är så stark längre. Jag tror allt att jag klarar mer än jag gör och förhoppningsvis lär jag mig något av allt, kan ju hoppas ;). Alvas lillasyster Siri har varit så duktig och hjälpt till och ridit Peppe, hon som så gott som aldrig rider annars har fixat det kanonbra. Hon har verkligen varit till stor hjälp <3
 
Alva på Blacky och Siri på Peppe.
 
 
 
I varje fall så har det varit massor av intressenter som hört av sig på Peppe och då menar jag verkligen massor. Det har varit fler provridningar och nu i lördags kom de, de med ett stort D. Allt bara kändes så bra, från bägge håll och de ville köpa honom. Veterinärbesiktning idag, Peppe fick fina ord av veterinären och UA på allt :) Så på onsdag flyttar han. Vi kommer gråta såklart, massor!!! Det bästa är att han inte ska så långt bort och på sommaren ska han få gå på sommarbete tillsammans med vår fd ponny Star. Om ni undrar om vi kommer att hälsa på, så självklart! :)
 
Ridningen på Blacky, vår nya ponny går så bra. Det är massor att lära för Alva men så fantastiskt kul! Idag har vi hoppat lite mer ordentligt och det gick riktigt bra!
 
Hoppas att ni hunnit vila ut i jul och inte stressat ihjäl er. Jag har en som verkligen gjort det:
 
 
Önskar er alla ett Gott Nytt År!
Avslutar detta inlägget med denna låten, det är så jag börjar känna mig lite grann igen nämnligen...
Happy :)
 
 
Var rädda om varandra!
Kram Malin
 
 
 
 
#1 - - LIENE:

Så kul med hästar :D

Svar: Ja, det är livet det :D
malinlorentzon.se

Till top