Igår ...

/ Permalink / 0
kom det ett par försenade påskakärringar. Siri ville gå i torsdags med en kompis men det funkade inte men på fredagen kunde en kompis hänga med. Det var två söta små kärringar som gick iväg :)
 
 
På eftermiddagen gick vi Äggatipset på TRK där Alva kammade hem en av vinsterna, ett stort påskägg med godis och en påskhare i choklad. Kan säga att jag hade en lycklig unge :) Efter tipset var hundarna sååååå smutsiga så det blev bad av två hundar. Det var Lillemans första bad hos oss. Det var allt annat än kul. Efter duschen fönade jag honom och det fixade han jättebra! Det var första gången hos mig. Lilleman blev så fin och mjuk!
 
Söt!
 
Lite fina påsktulpaner fick jag av min snälla mamma :) Tack! De är så fina på köksbordet.
 
 
Idag har Alva och jag följt med Mari i stallet på en uteritt. Jag fick låna fine Baltzar igen och det var helt underbart! Jag blir så lycklig av att komma ut på hästryggen och det är så skönt att känna sådan glädje igen. Det har ju inte varit så ofta det senaste halvåret... Men i varje fall, det blev en fin ritt i alla gångarter i det vackra och lite kalla vårvädret. Det sista vi gjorde på turen var att galoppera på vägen o jäklar vad det gick. Jag ÄLSKAR det!!! Det är en sådan underbar känsla!!! I framtiden ska jag ha en häst. Så är det bara, så det så :D
 
Det bästa som finns!
 
Mysigt!
 
Ikväll har vi mumsat på en jättegod paj. Receptet kommer i ett inlägg framöver.
 
Hoppas att ni har haft en bra påskafton. Jag har haft en underbar påskafton. Ett par fina meddelanden på ajfånen gjorde mig extra glad och varm i hjärtat :)
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
Till top