Fullt ös ...

/ Permalink / 0
medvetslös, ja det kan väl nästan beskriva min lördag. Lite för mycket men, men. Dagen började med hoppträning för Alva och Blacky för Anna. Gymnastikhoppning stod på schemat, superbra! Det studsades för fullt...
 
 
Avslutningsvis så blev det studs med ett räcke på slutet. De fick ett väldigt bra flyt så avslutningsvis hoppade de räcket på 1m. 1m! Alltså, vad hände?! Alva som alltid varit så försiktig, inte riktigt vågat när det blivit högt, tvekade aldrig utan bara körde på. Blacky var så fin och enligt Anna hade han kunnat hoppat ännu högre idag :)
 
 
 Efter hoppträningen var det bara hem, byta om för att sedan åka ner till idrottshuset och titta på Gustav som spelade poolspel i innebandy.
 
Svettig och laddad inför nästa match.
 
Heja IBF!
 
Sista matchen blev det premiär för Gustav att vara målis och det skötte han jättebra!
 
Sedan har jag försökt att fixa ihop en isolerad vattenbalja till Blacky och hans hagkompis Henke. Jag köpte två baljor i olika storlek. I den större lade jag frigolit i botten, isoleringsmaterial runt kanterna. Sedan tog jag en en svart plastsäck och satte däri och tog över kanterna, ifall det skulle komma in vatten i springan mellan den stora och lilla baljan, så blir inte isoleringsmaterialet och frigoliten förstört. Kanske svårt att förstå min beskrivning, men jag hopaps att vattnet kan hålla sig lite längre innan det fryser till is. Vi får väl se. Den mindre baljan går såklart att lyfta ur om man vill.
 
Silvertejp är bra som ni kan se :)
 
Hoppas att ni har haft en bra start på helgen!
 
Kram
 
 
 
Till top