Idag gjorde jag...

/ Permalink / 0
min första hopplektion och det är nog minst 4 år sedan sist. Fy, så nervöst, nästan kräksvarning! Oxrarna var så höga! Ha, ha inte precis men för mig kändes de höga och jättebreda! Min ryttarinsats var spänd och balansen var sådär till en början men på slutet blev den avslappnad och det kändes kanon. Tack vare vår hopptränare Anna :) Hon är fantastiskt på att lägga träningarna på den nivån som ryttaren är och hon kommer hela tiden med tips. Min träning idag blev så bra och jag är så glad att jag kunde besegra min rädsla. Ja, och oxrarna, hur det gick med dem, kanon och de var hela 50 cm höga :)
 
 
Det var också extra kul att kunna träna ihop med Alva. Hon var så söt och peppade mig :) "Du är jätteduktig mamma" sa hon :) Jag är grymt imponerad av Alva och hennes ridning. Hon fräser fram och hoppar bana på 90 cm, jag är så imponerad! När man sitter där på hästryggen förstår man hur svårt det är! 
 
Dagen har sedan fyllts av våffelbak och fika tillsammans med familjen och Alvas kompisar, trimning av Ludde, dammsugning, bad av Ludde, duschning av barn m.m.
 
Mattes fine Ludde. Doftar som en liten nyponros :)
 
Det har varit en fantastiskt bra dag! Hur har er helg varit?
 
I morgon är det måndag. Det är skönt att det är en kort vecka :)
 
Kram
Till top