Äntligen var...

Skogsbacka / Permalink / 0
det dags att byta header på bloggen för nu är det vååååår! Ingen vinterbild högst upp på bloggen på ett bra tag :) Passade på att fota torpet idag på förmiddagen. Vädret har varit super och vi har njutit av solen och tagit bl.a. förmiddagskaffet på verandan.
 
Grabbarna njuter i solen på verandan.
 
Jag har fortsatt med trädgårdsarbetet. Jag har plockat bort rester av vad vi tror har varit ett växthus. Det enda som fanns kvar var stenplattor och träplank under gräset. Jag tror att platsen kan bli en bra uteplats med skugga om det blir för soligt på den andra uteplatsen i sommar.
 
Några av alla krokusar som växer i trädgården.
 
Ett fint gammalt träd med mossa och svampar.
 
När det är sådana dagar som denna så vill jag inte åka hem från Skogsbacka. Jag stormtrivs verkligen där på landet! Igår kväll när jag gick för att göra iordning mig så kvittrade fåglarna så högt. Jag filmade för att få med kvittret. Hoppas att det hörs. Solen hade nästan gått ner...
 
 
 
När jag var klar och påväg tillbaka till huset hade solen gått ner och då var det helt knäpptyst...
 
I höst ska det bli extra kul att följa "Bonde söker fru" eftersom min klasskamrat från gymnasiet, Sigrid Bergåkra, ska vara med :) En jättetrevlig hästtjej som söker en man att dela sitt liv med. Läs mer här. Dessutom är min brors granne ifrån Ydre också med så det ska också bli kul att följa :)
 
Lite av min dag... hoppas att ni har haft det bra.
Tack för tipsen för att ta bort lukt i gamla kistor. Ska testa dem!
 
Kram på er!
Till top