Gott Nytt År!

/ Permalink / 1
Idag började dagen ganska tidigt i stallet för på förmiddagen gick bilen ut tilll brorsan och hans familj och korvnyårsgrillningen. Det har vi gjort i många år nu så det har blivit lite av en tradition.
 
 
 
 
 
Godsägaren själv, min lillebror :)
 
Efter korvgrillning, kaffe och god kaka som Kristina, min brors fru, gjort så åkte vi hem till stan igen. Då var det dags att fixa iordning sig själv och maten till kvällen. Det blir ett lugnt firande här i familjen. De stora barnen ska träffa kompisar, så det kanske ska skjutsas och vi måste då finnas tillgängliga, så ingen alkohol här inte. Mig gör det inget. På ett sätt är det väldigt skönt att ha ett kravlöst, lugnt nyårsfirande. 
 
Maten blev riktigt god. Till förrätt serverades toast skagen, varmrätt blev det fläskfilé, potatisgratäng och bearnaisesås. Till efterrätt blev det Gino och glass. Gott!
 
Nu ska jag njuta av kvällen och försöka att inte somna innan tolvslaget :)
 
Kram på er alla läsare och GOTT NYTT ÅR!
 
Var rädda om er!
 
Kram Malin
#1 - - Erika:

Gott nytt år till er!
Här är en till som hoppas på att inte somna innan tolvslaget (mannen och katten sover redan i soffan brevid och sonen i sin säng) förkyld och gravid så blir det ett väldigt lugnt nyår här med 😊

Svar: Tack! Åh, stackare är du förkyld! Hoppas förkylningen är på övergående! Kram
Malin

Till top