En helg utan...

/ Permalink / 0
att jobba hästarna kommer surt såhär efteråt. Mitt samvete ligger då på minus och jag ska ärligt säga att jag känner mig rätt så stressad av det. Det blev ju inte bättre, för vi hade APT i går kväll så Lotus fick en extra dag att vila på. Det gillar jag INTE!!! Men vissa dagar hinner jag inte allt hur mycket jag än vill och då måste jag acceptera läget, i varje fall göra ett allvarligt försök att acceptera läget. Idag var dessutom manegen upptagen så jag tog och longerade Lotus ute i paddocken (första gången han var där). Eftersom vi inte känner honom helt och hållet ännu så kändes det lite säkrare att ta snöret (longera) idag än att hoppa upp och min känsla stämde. Det började lugnt med Lotus till en början men sedan fick han världens spel ha, ha. Efter att han busat av sig så skötte han sig så bra, men nu vet vi det, flera dagars vila = longering :) 
 
 
Blacky fick ikväll ett ordentligt dressyrpass för Inger Axelsson. Han kämpade på riktigt bra och blev ordentligt trött på slutet. Han har blivit riktigt fin i dressyren. Blacky är ju till salu och vi får väl se om han blir såld. Blir han inte det så ska vi starta honom på några dressyrtävlingar har vi tänkt. Det kan vi bara inte missa att göra.
 
I morgon är det onsdag och veckorna bara springer iväg. Idag är det 26 dagar tills vi ställer om klockan! Det är ju inte länge sedan vi ställde klockan på vintertid. Tänk vad allt känns lättare nu, den här tiden på året. Sommartiden är på gång, det blir ljusare, snart är det inte så kallt längre så vi kan sätta på vattnet igen i Skogsbacka, fåglarna har vaknat till liv och kvittrar för fullt. Allt känns så mycket lättare! Jag älskar verkligen den här tiden på året då allt ligger framför en.
 
Kram på er!
Till top