Det är min tur nu!

/ buzzador, yoggidröm, yoggidrömbuzz / Permalink / 0
Äntligen har jag höstlov! Det är så skönt att känna att i morgon bitti behöver vi inte passa några tider. Bara ta morgonen som den kommer, så skönt! Nu på lovet ska jag bara göra sånt jag tycker om. Lite städa får det väl bli, men med måtta :) Jag tänkte försöka fota lite. Hoppas på bra väder!
 
I kväll var det äntligen start på serien "Det sitter i väggarna". Jag älskar den serien! Har ni missat den så går den på SVT1. Ni kan läsa mer om serien här. Så spännande och intressant med olika hus historia och hur man kan renovera. Titta på det om ni missat det!
 
Det var ett tag sedan jag buzzade men nu är det dags igen. Den här gången är jag med i en kampanj och jag ska buzza nya Yoggi dröm.
 
 
Jag ska testa jordgubb och vanilj. Vanilj testade jag ikväll och den var så god!!! Krämig, inte särskilt söt. Den kan jag verkligen rekommendera! Den finns inte enbart som 1L utan även som småyoggisar, 4-pack eller 8-pack. I de småpacken finns också smakerna mango och blåbär. Det ska bli spännande att smaka jordgubb sedan.
 
Nej, nu är det dags att lägga sig. Ska nog ta och kolla lite på Netflix...
 
Kram Malin
Till top