Underbara lördag!

/ Permalink / 0
Idag blev det som jag hoppades, en underbar sovmorgon. Vaknade vid 8.20 och tog en lugn morgon, med frukost och slappande framför morgonprogrammet på tv4. Därefter åkte Siri och jag en sväng på stan för att hitta en jacka till henne. Vi var i några affärer men alltså, det var svindyrt! Vi gick sedan till Jeanscompaniet och hittade en jättesnygg jacka för 600kr. Bra pris för en fin jacka! 
 
När vi kom hem började jag plocka iordning i hallen, tvättade lite jackor och fixade. Det blev middag och efter middagen intog jag soffan, igen :) Så trött, så med en go yllefilt och Missan på magen så sov jag en stund. Så skönt!
 
Senare idag var det dags för stallet. Lotus fick jobba lite lagom idag för i morgon är det dags för tävling igen. Då drar vi till Boxholm och Alva och Lotus ska starta i 90 cm och 1 m. Så håll gärna tummarna för dem i morgon.
 
 
Sedan blev det putsning och kvällsfodring av alla hästarna i stallet. I morgon blir det tidig morgon...
 
Vad har ni hittat på en lördag som denna? Vädret har varit riktigt fint, lite blåsigt och lite kallt... Just sådana här dagar längtar jag så mycket ut till landet...
 
Kram Malin
Till top