Vill inte bli sjuk.

/ Permalink / 0
Såg ni Mandelmanns igår? Såg ni Gustavs kärleksförklaring till Marie? Alltså. jag blev gråtfärdig. Så fint sagt! Att få en sådan kärleksförklaring är nog alla kvinnors dröm. Har ni inte sett det, kolla om det är någon repris. Mandelmanns är bland de bästa programmen som sänds enligt mitt tycke.
 
Idag åkte jag raka vägen ut till Lotus i stallet efter jobbet för idag var det hovslagardags. Allt gick bra och han är sån fin i hovarna. Därefter gjorde jag stallet och sedan åkte jag hem och tog mig lite fika. Den dagen Lotus skos brukar vi inte rida utan låta skorna "sätta sig". Idag fick vi frångå det och det fick bli en liten sväng i manegen bara för att Lotus inte ska vara för pigg i morgon då det är dags för hoppträning.
 
 
Han var riktigt fin idag och både Alva och jag tycker att han kommer snabbt till arbete. Det skulle vara kul att starta honom i en payandride framöver. Hopphästen kan allt dressyr. 
 
Just nu sitter jag här framför datorn och det känns som om att jag håller på att få förkylningen som alla andra har. Det har smugit sig på sedan igår. Det började med att halsen kändes lite som sandpapper och idag har jag börjat hosta lite och kroppen känns tung. Jag vill inte!!! Jag har absolut inte tid. I morgon kommer Valle hit och ska trimmas och på fredag händer lite andra saker. Nej, jag struntar i att bli sjuk. Hör du det kroppen!
 
Hur har ni det? Har ni åkt på influensan? På jobbet är det jättemånga sjuka och knappt inga vikarier att få tag på. Ett jätteproblem!
 
Nej, nu ska jag lägga mig i soffan och titta på "Renées Brygga". Ännu ett riktigt bra program.
 
Kram Malin
Till top