Näst sista dagen på 2019.

Gott & Blandat / Permalink / 4
Näst sista dagen på 2019 och jag är väl inte ledsen över det precis. Det ska bli skönt med ett nytt år och nya möjligheter. 2019 har varit lite väl tufft för min smak. Nu under ledigheten har många tankar farit runt i mitt huvud... ja, vi får väl se vad som händer 2020. 
 
Det blev en lugn förmiddag idag. Johan jobbade, Alva och Hampus var fortfarande på sin helgtripp och Siri var hos kompisar, så det var bara jag och Gustav här hemma. Mitt under 11-kaffet fick jag ett sms att jag kunde hämta hö, antingen ikväll eller i morgon förmiddag. Det fick bli ikväll så Johan och jag fixade med det när han kom hem från jobbet. Tanken var att jag skulle ridit ett ordentligt pass idag men eftersom vi skulle hämta hö så var jag tvungen att städa på logen och också göra alla stallsysslorna. Lotus och jag tog en promenad istället för ridning så att han fick röra på magen. 
 
När jag kom hem efter att ha varit i stallet på eftermiddagen, ja vad hittade jag då... en gran som låg ner hahaha. 
 
 
Det var barr överallt och julgransprydnader... Ja, det finns i varje fall tre kandidater till att ha vält granen som troligtvis också haft väldigt roligt. Missan, Skrållan och Sessan, våra vilda flickor. Minus, gammelkatten, gör inte många knop så han kunde det inte vara och inte Lilleman. Jag ställde upp granen igen och den får hänga med över nyår, sedan åker den ut. 
 
Minus vår gammelkatt, lugnet självt, 14 år i år.💞
 
I morgon är det sista dagen på 2019. Då ska vi till brorsan och hans familj en sväng, precis som vi brukar sedan får vi se lite vad som händer. Det blir lugnt i varje fall. 
 
Jag vill önska er alla ett riktigt "Gott Nytt År" redan nu ifall jag inte hinner göra något inlägg i morgon. Tack till alla er som följer mig här, gillar mina inlägg och som lämnar en kommentar nu och då. Nu laddar jag för ett nytt bloggår 2020!
 
Kram Malin💕 
#1 - - Zorina:

Gott Nytt År till Er!

Svar: Tack! :)
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Håller med om att det ska bli skönt med nytt år :) Gott nytt år <3

Svar: Tack detsamma! Ja det ska bli spännande att se vad 2020 har att ge. Kram <3
malinlorentzon.se

#3 - - Hanna Karlsson:

Nej inte kan det väl vara katterna som är de skyldiga... :-P Vad jobbigt att du har haft ett tufft år, hoppas att 2020 blir ett betydligt bättre år.

Svar: Ja, nu ser jag framåt och hoppas på ett bra 2020. Önskar dig också ett bra 2020!
malinlorentzon.se

#4 - - Wiktoria :

Gott Nytt År!!!
P.s katter är underbara 😘😘
Kram kram Wiktoria

Svar: Ja, det är dom! 😁
Kram o Gott Nytt!
malinlorentzon.se

Till top