En liten galenpanna

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 1
Värken av ichiasnerven släppte inte av förrän i natt någon gång så jag har inte sovit särskilt bra som ni kan förstå. Jag har försökt att hitta en ställning att ligga på för att det inte ska göra ont och till slut så hittade jag den och då gällde det att ligga blick stilla. Jag somnade till slut och vaknade i morse av att Johan väckte mig... klockan 09.45! Ja, sådär blir det när jag inte kan sova. Det är ju tur att det är semester än. Värken har också släppt så nu hoppas jag att den där nerven håller sig i schack.
 
Idag har det inte blivit mycket gjort. Just nu sitter jag ute på uteplatsen under parasollet. Vädret är ju toppen idag. Soligt men inte supervarmt. Riktigt skönt! Här är det så lugnt, man hör bönder som är ute med traktorerna på avstånd, insekter som surrar, vinden som susar i träden och en och annan fågel. Jag älskar det här lugnet och tystnaden. Det kommer verkligen bli en omställning att komma in till stan igen och börja jobba.
 
En som var sugen på att komma ut idag var lilla Skrållan. De andra katterna är inte ett dugg sugna.
 
 
Denna lilla galenpanna hängde sig med tassarna på dörren😂. Självklart fick hon komma ut!
 
 
 
Det var roligt ett tag tills hon blev livrädd för något i rosenbusken och sprang mot ytterdörren med en svans 10 gånger så stor som vanligt och ragg på ryggen😂 Efter det ville hon bara in så då fick hon gå in.
 
 
Jag funderar lite på vad vi ska hitta på idag... Det kanske blir en utflykt. Vi får se. Vad ska ni hitta på?
 
Hoppas ni får en fin sista juli-dag! Tänk i morgon är det augusti... Det går helt galet fort!
 
Kram på er!
Malin💕
#1 - - Gustav❤️❤️❤️❤️:

Vad Gullig Kolle Bollen är❤️❤️❤️

Svar: Ja, visst är hon!❤️❤️❤️
malinlorentzon.se

Till top