Årlig tradition.

Gott & Blandat, Skogsbacka / Skogsbacka / Permalink / 0
Hur har ni det i höstmörkret? Här är det väl ok.
 
Idag på förmiddagen åkte Gustav och jag till Skogsbacka för att möta upp min bror och hans familj. Det var ett underbart höstväder i Backen och så lugnt och skönt! 
 
 
Vi har vår årliga tradition, brorsan och jag, med att stänga av vattnet i torpet och fika på det. Så blev det i år också. I år gick det smidigare än vad det har gjort innan. Det är bara det sista som kan vara lite trixigt, att få i spolarvätska i rören i köket som går ner under huset. Det gäller bara att behålla lugnet och inte bli för förbannad på slangen som hela tiden snor sig så går det, så även den här gången. 
 
 
Jag drömmer om att kunna vinterisolera vattnet så att vi har vatten året om, eftersom vi åker dit under hela året. Det blir lite trixigare nu när vi inte har vatten, men det går. Vi får ha med oss en liten dunk till dricka, en större dunk till disk och en stor dunk till toan. Toan går att använda även om vattnet är avstängt, vi får spola med hink och vatten istället.
 
Ikväll väntar hoppträning för Alva och Lotus. Jag har packat i stort sett klart allt inför min tripp till Helsingborg i helgen. Det ser jag fram emot.
 
Kram Malin💕
Till top