Orolig!

Gott & Blandat, Lilleman, Lotus WL / Permalink / 1
Idag när skoldagen var slut fick jag sms av Alva att Lilleman inte mådde bra, att han gnydde mycket emellanåt och vände huvudet mot magen. Jag ringde hem och pratade med Johan. Därefter kom han och hämtade mig. Han hade med sig Lilleman. Lilleman var pigg och glad när jag kom till bilen och verkade som vanligt. Sedan helt plötsligt blev han orolig och snurrade, gnydde och visade att han hade ont i magen. Vi åkte förbi veterinären, jag lämnade in resultatet av maskkollen på hästarna och bad om råd om Lillis. De var snälla och skickade med mat som skulle vara skonsam för magen. Vi åkte därefter hem. Jag kollade Lilleman och kände honom på magen. Han kändes som sist när han hade ont i magen, gasig. Igår fick han ett ben att tugga på och i lördags fick han bravecto (fästingmedlet). Jag tror att det är benet, att han tuggat och svalt en massa luft igen och därför fått ont i magen. Ikväll är allt lugnt. Han har inte gnytt sedan i eftermiddags och verkar vara gladare. Förut såg han så ledsen ut. Håll tummarna för att det är över för den här gången.
 
💖
 
Det är så jobbigt när ens djur mår dåligt. Inget för hända dem, eller hur.
 
I eftermiddag åkte jag till Lotus och vi tog oss en sväng ut i skogen bland alla vitsippor. Det behövde jag den här dagen. 
 
 
När stallet var klart så åkte jag hem och väntade på att telefonen skulle ringa om att släpet var klart. Till slut ringde telefonen och vi åkte och hämtade en nytvättad bil och ett nytvättat hästsläp (både invändigt och utvändigt). Det är sådan skillnad! 
 
 
 
I morgon är det sista jobbdagen för den här veckan. Därefter blir det långhelg vilket ska bli skönt. Har ni några planer inför Valborg och långhelgen? I morgon kväll är det hoppträning och på söndag är det uteritt. Det är väl det som är planerat. Sedan ska jag till Skogsbacka såklart. 
 
Ha det bra alla! 
Kram Malin💞
#1 - - Kikki:

Fina hästbilder som vanligt. Härligt att se. Hoppas också att hunden blir bra i magen.

Svar: Tack! Ja, Lilleman blev bra i magen, förmodligen en fis på tvären. Önskar dig en fin Valborg!
malinlorentzon.se

Till top