Ändrade planer.

Nej, det blev ingen tävling idag. Regnet öste ner och åka iväg för en enda klass i detta skitväder, till en troligtvis väldigt blöt bana gjorde att vi beslöt oss för att stanna hemma. Ni kan förstå att Lotus vart förvånad när vi kom ut till stallet idag och inte åkte iväg. Alva tog med honom upp till manegen en sväng istället och jobbade en stund. Lite surt är det att vädret blev som det blev, men Lotus vart duschad igår och utrustningen putsad, så "inget ont som har något gott med sig".
 
Idag har Lilleman fått sig en omgång med maskinen och saxen. Han var ganska långhårig så nu när tid fanns så trimmade jag honom. Vi var ute på altanen, så skönt att få allt hår utomhus istället för inne. Han är världens snällaste att trimma. När jag skulle raka honom på magen la han sig på rygg och njöt. 
 
Matte hjärta💖
 
En förlamande trötthet slog till efter att jag trimmat Lilleman. Fy så trött jag blev, så jag och Sessan slumrade en stund tillsammans. 
 
Idag kom också ett meddelande om att Sessan fyller fyra år. Jag trodde hon var äldre 🙃... 
 
Hon är så vacker i sina färger.
 
Johan och jag har också diskuterat fönster. Vi ska byta fönster på hela huset, utan källaren... Är det någon bloggläsare här som bytt fönster, som har tips, råd? Ni får gärna dela med er 😏.
 
Ikväll blir det lugnt. Det blir lite god mat framför TV:n. Vad har ni hittat på en regnig lördag som denna? 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Skönt att kanske slippa ösregnet... Kram!!

Svar: Ja och vi vågade inte ifall det skulle blivit halt på banan för allt regn så vi hoppade över tävlingen.
malinlorentzon.se