Äntligen!

Äntligen, äntligen! Tänk vad jag har väntat! I dag slog äntligen den första dahlian ut. Som jag väntat! Det är en Sweet Nathalie och den är ganska stor och lite svagt rosa. Så vacker! 
 
 
 
Jag har blivit lite kär i dahlior. Det är rätt mycket pyssel med dem i början på våren men det är nu jag får betalt för allt jobb. Det är helt klart värt det! 
 
Förutom att ha beundrat min dahlia idag så har vi varit och badat. Så skönt i vattnet! 21 grader och absolut inga problem att vara i en längre stund. Vad har ni gjort idag? 
 
Vi åkte till stallet ikväll för det har varit sååå varmt idag. Det var fortfarande varmt när vi var där och Lotus gjorde ett bra ridpass trots värmen. När han kom tillbaka var han sååå svettig så det fick bli en ordentlig dusch efteråt. 
 
 
I morgon verkar det bli en lika varm dag igen. Vi får väl se om det blir något bad då. I morgon är det också sista dagen på semestern... 
 
Ha det fint alla!
 
Kram Malin💞
#1 - - Lars:

Dahlian är väldigt fin när den blommar. Min personliga favorit är nog Catalpa-trädet när det står i full blomprakt på sommaren. Lite som orkidéblommor.
Ha det bra! /Lars

Svar: Det trädet måste jag titta på. Låter riktigt vackert!
Med vänlig hälsning,
Malin
malinlorentzon.se