Dahlior och fotboll.

Vilket avslut på semestern! Kanonväder, bad och fotboll. Bättre kan det inte bli! 
 
På förmiddagen körde jag Alva till sommarjobbet. Därefter åkte jag till stallet och fixade det innan jag åkte hem och tog kaffe. Gustav och Johan åkte tidigt i morse på bortamatch i fotbollen. Det blev vinst med 11-3. Skönt när man åkt en bit och dessutom gått upp tidigt. 
 
I eftermiddag var Johan och jag i Skogsbacka och vattnade. Vi åkte också en sväng till sjön och badade. Det var 22 grader i vattnet, riktigt, riktigt skönt! Hoppas verkligen att det inte var det sista badet för sommaren. Ännu en sorts dahlia håller på att slå ut. Den heter "Ask with Minnie" och har en sådan fin rosa färg, helt annorlunda än jag trodde, men så fin! 
 
 
 
Självklart var jag tvungen att fota den andra dahlian, "Sweet Nathalie". Idag hade den slagit ut ännu mer.
 
 
Senare i eftermiddag åkte vi och tittade på Siri när hon spelade match. De mötte Nässjö och vann till slut matchen med 7-1! En riktigt go vinst! 
 
 
 
 
 
Riktigt roligt att fota lite fotboll också! 
 
Nu ska jag snart fixa iordning inför jobbdagen i morgon. Idag har jag ingen större jobbångest, det var värre med den för några dagar sedan. Men, jag är lite orolig för hur det ska gå med min struliga rygg eller muskeln piriformis som bråkar med ischiasnerven. På semestern har det gått bra ändå eftersom jag kunnat lägga mig och göra mina stretchövningar. Vi får se hur det går... 
 
Jag hoppas ni också har haft en bra söndag och kunnat njuta av värmen. I natt kommer jag sova på soffan i vardagsrummet för vårt sovrum är såååå varmt! Jag måste ju vara nåtsånär utvilad i morgon.
 
Kram på er! Ni får gärna klicka på "gilla-hjärtat" när ni kikat förbi!
Malin💞
#1 - - Anita :

Magiska Dahlior!! :)

Svar: Ja, visst är de! :)
malinlorentzon.se