Det kunde gått så mycket värre!

I natt har jag sovit sååå gott! Jag har varit totalt klubbad, så i morse när klockan ringde så undrade jag vad det var som lät hahaha. Jobbdagen idag har varit bra, lite strul men det ordnade upp sig till slut. Även idag blev det lunch på stan och idag blev det ännu en sallad. En räksallad som var så god! 
 
 
Direkt efter jobbet idag så åkte vi till Skogsbacka. Johan skulle klippa gräs och jag skulle bara ta det lugnt. När vi kom ut så tömde jag tvestjärtsfällorna. Detta är helt klart den bästa fällan jag använt (toarulle med tidningspapper i). Idag fick jag 8 st som jag flyttade längre bort. 
 
 
 
 
När Johan gick in så märkte han att varken kyl, frys eller spis funkade. Inte vissa lampor heller. Vi kollade proppar och jordfelsbrytare och efter hjälp från en elektriker över telefon så fick vi igång kyl, frys, spis och lampor, men inte luftvärmepumpen. Varför det har blivit såhär beror på åskovädret som var natten till måndag. Det hade varit ett hemskt åskoväder och grannarna hade aldrig varit med om något liknande någonsin. Nu hoppas jag att elektrikern hittar om det är något fel där luftvärmepumpen är kopplad annars måste den repareras... Även elaggregatet till hästhagarna verkar gått sönder i åskovädret. Men det kunde gått så mycket värre... 
 
💕
 
Nu ska jag snart i säng. Jag hoppas på ännu en klubbad natt och en bra arbetsdag i morgon. 
Hoppas ni har haft det bra idag! 
 
Kram Malin💞
#1 - - enna:

Sååå fin blomma!

Svar: Tack, ja visst är den! 🌸
malinlorentzon.se