En fin fredag!

Vilken fin dag det har varit idag. Dagen började med en lagom sovmorgon. Så skönt att få sova här i Skogsbacka och inte bli väckt av en massa ljud som jag blir hemma i stan. Jag funderar allvarligt på att skaffa hörselproppar. Jag har testat det en gång tidigare med då kunde jag inte sova för det. Jag ska nog testa igen för att vara så lättväckt som jag är, är hopplöst och fungerar inte i längden.
 
 
Nu äntligen är dahliorna på gång att slå ut! Tjohooo! Hoppas de får vara i fred för tvestjärtarna. Jag gör så gott jag kan med mina fällor och i stort sett varje dag har någon tvestjärt krupit in i dem. När jag tömt fällorna så får de flytta en bra bit bort från dahliorna. Jag hoppas de inte hittar tillbaka ... 
 
 
 
Min iphone har under sista tiden bara blivit sämre och sämre. Inte så konstigt kanske efter alla år som den har hängt med och den har varit med om både det ena och det andra. Så i veckan beställde jag mig en ny. Det blev en iphone 11 pro max (jag älskar iphone) så idag när vi var nere vid sjön så testade jag att ta en panoramabild. Även fotot på dahlian precis här ovanför är taget med den och jag tycker allt att kameran verkar riktigt bra. 
 
 
Såklart blev det bad idag när vi var nere vid sjön. Det var ca 21 grader så det svalkade allt lite, men det var riktigt skönt. Efter badet blev det lite fika.
 
Annars har det varit rätt lugnt idag. Det är rätt skönt eftersom det var full fart igår. Gustav har spelat fotbollsmatch och tyvärr så blev det förlust. Det är bara att ta nya tag!
 
 
Nu går jag in i sista helgen innan jobbet drar igång igen. Den här sommaren har gått så galet fort! Fast det gör somrarna jämnt.
 
Det är med blandade känslor som jag ser fram emot jobbet på måndag. Det blir nog bra och det ska bli riktigt skoj att träffa alla goa kollegor igen och elever så småningom. Stressen som kommer med jobbet, den hade jag gärna varit utan... jag klarar inte riktigt det.
 
Nu blir det snart tacos. Det är ju fredag! 
 
Ha det fint alla läsare! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Marie:

Ohh titta så fint de är på väg att slå ut, vackert

Svar: Ja, äntligen 😊 som jag väntat 😅
malinlorentzon.se