Första jobbdagen!

I natt var det helt galet varmt i vårt sovrum. Vi hade lånat en fläkt men jag kunde inte sova för jag tyckte att den lät för mycket så jag stängde av den. Då vaknade jag lite senare i ren panik av värmen. Det kändes som om jag inte fick luft så det var bara att sätta på fläkten igen, fast i en lägre hastighet. Det blev bättre så jag somnade om. Nu var det bara det att det började åska, riktigt ordentligt så då kunde jag inte sova för det hahaha. Ja, alltid är det nåt. 
 
Dagen idag har faktiskt varit riktigt bra trots sömnbrist. Första dagen efter semestern är gjord och det var så himla kul att träffa alla kollegor igen. Vi har jobbat på bra och fått en hel del gjort. Självklart blev det lunch på stan och idag blev det en Ceasarsallad. Så underbart god! 
 
 
Direkt efter jobbet åkte jag hem och bytte om och åt för att sedan åka till stallet och möta upp Alva som fixat iordning och gjort Lotus klar för att åka till hoppträning för Julia. 
 
 
Träningen gick toppenbra och de fick träna på banhoppning och tekniskt svåra vägar. Så grymt kul! Jag älskar när det är utmaningar i träningarna. 
 
Nu ska jag krypa upp en stund i soffan innan det är dags att lägga sig. Jag tror allt att jag kommer att slockna snabbt ikväll.
 
Hur har er start på veckan varit?
Ha det fint alla!
 
Kram Malin💞
#1 - - Linnéa:

fint upplagt med maten där!

fin häst!

Svar: Tackar, tackar! 😊
malinlorentzon.se