Fredagsfeeling!

Tänk, nu är man åter tillbaka då man uppskattar och får den där fredagsfeelingen. En veckas jobb är avklarat efter semestern och det har varit en riktigt bra vecka. Vi har så kul på jobbet och det är mycket skratt samtidigt som det är allvar emellanåt såklart.
 
I eftermiddag åkte jag och Alva till stallet. Jag fixade stallet och Alva och Lotus tog ett jobbpass på banan. När stallet var klart åkte jag hem, packade snabbt som bara den, tog Lilleman och åkte till torpet. Gustav och Johan var på fotbollsmatch i Myresjö och vann med 8-0! Gött mos! 
 
När Lilleman och jag kom ut till torpet tömde vi tvestjärtsfällorna. Idag fick vi tag på bara två stycken... Ännu fler blommor har slagit ut och de är magiskt vackra! Jag är helt kär i dessa blommor!
 
 
 
 
Jag har en sort som inte slagit ut än och det är café au lait. Vi får se om det hinner bli någon sådan blomma i år. Håll tummarna för det! Det här med dahlior har verkligen varit en upplevelse. Visst, det har varit jobb men så värt det. När du får dessa blommor så smälter du en aning. De är verkligen värda allt jobb. 
 
Ikväll fick det bli en sushikväll. Så gott! Vi har en restaurang här i stan som gör helt fantastisk sushi. Oj, så god den är! Gillar ni sushi? 
 
Nej, nu ska jag ta och krypa upp i soffan och känna den där fredagsfeelingen riktigt ordentligt. Hoppas ni också kan göra det!
 
Kram Malin💞