Hopptävling!

Idag har det nog varit årets varmaste dag! Över 30 grader varmt och en sådan dag, vet ni vad vi gör, jo vi åker på hopptävling 😄. Alva och Lotus startade i 1.10m på Mjölby ridklubbs hopptävling på Mantorps multiarena. Där är det sååå fint! Sist vi var där hade vi lite otur. Ett flertal hinder blåste ner precis innan det var Alvas tur och Lotus blev skrämd av det så det gick inte bra. Idag precis när de skulle in på banan så var det en tjej som åkte av och hennes häst började springa inne på banan... Tanken jag fick då var att jag hoppades att Lotus inte skulle bry sig och det gjorde han inte. 
 
 
Alva och Lotus gjorde en riktigt fin runda. Tyvärr blev det ett pet som Alva tog på sig men annars så var det toppen! 
  
 
Bra tempo, fina språng, fint flyt så det tar vi med oss. Vi tar också med oss varför det blev ett pet och tränar vidare. Vi hade en riktigt bra dag trots värmen. Lotus åt och drack och skötte sig som alltid. Det är så kul att åka och tävla, träffa andra tävlanden och se andras ritter. Vi som stod på framhoppningen hade ett riktigt bra samarbete idag. Kul när alla hjälps åt. 
 
En svettig och trött Lotus.
 
När vi kom hem fick Lotus en dusch, slobber och godis. Han är verkligen fantastisk att ha med sig på tävling! 
 
Ikväll har jag inte orkat göra något mer. Jag är så trött! Natten till idag har jag sovit sååå dåligt, värmen idag plus all spänning har gjort mig helt slut så nu ska jag i säng. 
 
Hoppas ni har haft en fin och härlig söndag och kunnat njuta av värmen! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Lillemor lorentzon:

Vad ni kämpar! Det var en fin runda Alva och Lotus gjorde idag trots det lilla Peter!

Svar: Tack! Ja det var verkligen en toppenrunda!👍🏼
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Gooos!! :D

Svar: Jaa :)
malinlorentzon.se