I morgon är det dags!

Är det någon mer än jag som är trött på värmen? Jag är sååå trött på den! Det går inte att sova ordentligt och hjärnkontoret jobbar inte effektivt framåt eftermiddagen. Nu när jag tittar på SMHI-appen så ska värmen fortsätta... Nu ska man vara på stranden och inte på jobbet. 
 
Idag har vi haft föreläsning som var helt ok. Den sändes digitalt pga covid. Svårast var att koncentrera sig. Tankarna vandrade lätt iväg på jobbet som skulle göras. 
 
Som tidigare passade vi på med att gå ut och äta. Idag blev det fläsknoisette, med sås på färska kantareller och rostad potatis. Såsen var fantastiskt god. 
 
Mums! 
 
Eftermiddagen rullade sedan på och där och då slog stressen till... Det kändes som om jag hade hur mycket som helst kvar att göra... Jag känner mig lite smått förvirrad men det löser sig säkert. Jag ska försöka att inte stressa men det är lättare sagt än gjort.
 
Efter jobbet idag kom min mamma förbi och klippte mig och Alva. Så smidigt att hon kan klippa oss. Mig har hon klippt i nästan alla mina levnadsår och kommer få göra det så länge hon känner för det. 
 
Lotus har fått en promenad idag efter tävlingen igår. 
 
Nu hoppas jag att det går att sova i natt... I morgon kommer alla barnen och jag ser verkligen fram emot det! Det har nog hänt en del över sommaren. Det ska verkligen bli superkul!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Haha ja jo nu som halvt krasslig med värkande huvud & rygg så är inte värmen att rekommendera kanske... Men har inte hjärta att klaga :D
Snart är det mörkt, kallt & slask ute ;) ;)

Svar: Tänk om man kunde lagra värmen till i vinter! Det hade varit nå’t :) Krya på dig!
malinlorentzon.se

#2 - - Enna:

Kan förstå att det är svårt med föreläsningar online, hoppas det inte pågår jättelänge till :)

Svar: Nej, hoppas verkligen att denna corona snart tar slut så att det kan bli någotsånär som vanligt igen. Fast jag tror att det kommer att ta tid...
malinlorentzon.se