Kalas och lite fix.

Idag har vi firat Siri med mina föräldrar och Johans föräldrar. Pga covid så får brorsan och hans familj komma en annan dag. Kul att dela upp det också. Trevligt med flera kalas.
 
Nu när hösten har kommit, ja, jag tycker allt att den är här, så har vi eldat lite idag. Eftersom luftvärmepumpen inte är fixad ännu så var det lite smått rått inne. Trots den lite råa kylan inne så gick det bra att få fyr ändå. Det blev sån skön värme inne! 
 
 
Jag tog tag i att sy klart spetsen till hörnskåpet och fick det på plats. Det blev faktiskt riktigt bra! 
 
Före
 
Efter
 
Dahlialandet är helt fantastiskt! Det blommar för fullt och det är massor av knoppar. Veckan som kommer ska det bli fint väder så det kommer säkert slå ut ännu mer blommor. 
 
 
 
"White perfection"
 
"Ask with Minnie"
 
I helgen har vi pratat mycket fönster. Hur vi ska göra osv. Nu tror jag att vi har kommit till ett beslut och det kommer att bli bra och så snyggt även som det svider i plånboken. 
 
Eftersom det inte blev någon hoppning igår så hoppade Alva och Lotus lite ikväll. Det blev lite lagom med språng eftersom första Tord-träningen för terminen är på torsdag. 
 
 
Nu är denna helgen snart över. En riktigt bra helg har det varit. Den hade i och för sig gärna fått ha fler timmar för det är så mycket som jag vill göra och tröttheten från en hektisk vecka tar lätt över och jag måste vila, men är jag ledig så vill jag inte sova bort den tiden. Vem vill det....  
 
Nu väntar två långa tuffa dagar. Jag ska försöka att inte känna stress eller stressa, vilket jag inte är så bra på. 
 
Hoppas ni har haft en fin helg och så önskar jag er en bra start på veckan i morgon!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anna:

Dahlior är så fina!

Svar: Ja, visst är de vackra och det finns så många olika sorter. 🌸
malinlorentzon.se

#2 - - Ajli:

känner igen mig, jag vill inte sova bort ledig tid.... men samtidigt är det enda tiden för vila... svår ekvation det där XD

Svar: Ja visst är det :)
malinlorentzon.se

#3 - - Jennie:

Fin blogg och fina bilder.

Svar: Tack så mycket! 😊
malinlorentzon.se

#4 - - Jennie:

Fina bilder ....

Svar: Tack så mycket!
malinlorentzon.se