Så maffig!

Är det sista riktigt varma sommarsolen som vi fått njuta av i helgen? Det kan kanske vara så. Hoppas ni har haft det bra och kunnat njuta av den. Idag har solen lyst mellan ordentliga regnskurar. Igår var det skapligt skönt, lite blåsigt kanske, men några i familjen vågade sig på ett bad. Det var 22 grader i vattnet men som sagt så blåste det en del så jag avstod badet. Jag njöt av utsikten istället. Det är så fint vid badplatsen! 
 
 
Ljungen blommar vid badet.
 
Det har hänt massor med mitt dahlialand den senaste veckan. Flera av knopparna har slagit ut och det är massor av knoppar kvar som ska slå ut. 
 
 
 
Ännu en sort har slagit ut och det är "White Perfection". Den är sååå stor och så vacker! Det är svårt att förstå hur stor den är bara genom att se på bilden här nedanför. 
 
 
Så därför bjuder jag på denna. Det är kanske lite lättare att förstå hur stora de är när ni ser bilden här nedanför 😁. 
 
 
Det är första året som jag odlar dahlior. Jag har aldrig gjort det innan och det är ett pyssel innan man kan plantera ut dem, men det arbetet är det verkligen värt, alla da´r i veckan! Jag har redan nu börjat planera och fundera på hur jag ska ha det nästa år. Jag kommer att ha dahliorna i ett land till och så kommer jag troligtvis att köpa några nya sorter. Jag är lite sugen på en sort som kallas "Pompom". De är lite mindre och skulle passa bra tillsammans med övriga. 
 
Nej, nu ska jag i säng. Äntligen är det lite svalare så förhoppningsvis kommer jag sova bra i natt. 
 
Ha det fint alla!
 
Kram Malin💞
#1 - - Linnéa:

WOW vilka STORA blommor! ;)

Svar: Ja, det är fantastiskt stora! :)
malinlorentzon.se

#2 - - Anna:

Vilka underbara blommor!

Svar: Tack! Ja visst är de fina! :)
malinlorentzon.se