Underbar doft!

Den här veckan skämmer jag bort mig själv ordentligt. Det blir lunch på stan varje dag och det är så gott! Idag blev det kycklingfilé med ädelostsås och klyftpotatis. Det var så gott och ett extra plus gick till såsen! Den var magisk! Det rosa på tallriken är fisken, pocherad fiskfilé med gräddkokta betor. Det var inte fel det heller. 
 
 
Idag har det varit ännu en riktigt varm dag. Som tur är så märker man inte av det inne på jobbet förrän framåt eftermiddagen då klassrummet blir riktigt varmt. 
 
Efter jobbet blev det en lugn stund med kaffe och macka i soffan innan jag åkte till stallet. Alva jobbade länge idag så idag fick jag ta Lotus. Det är helt klart det bästa sättet att hämta energi och rensa hjärnan på, det är att rida och vara i stallet och umgås med vänner och hästar. Idag red Lotus och jag ut en sväng i skogen. Han var väldigt pigg och glad idag så det blev en del galopp. När vi kom tillbaka så blev det lite dusch och så slobber såklart. Slobber är som en gröt med havre, linfrö och den serveras lite ljummen. Är ni nyfikna så kan ni läsa mer här.
 
 
Lotus älskar sin slobber! 
 
I år hade jag nästan gett upp luktärtorna som jag planterade i år, men nu har de äntligen slagit ut! Ikväll plockade jag en bukett så nu doftar det ljuvligt här inne. 
 
 
 
Jag funderade på att inte plantera några luktärtor nästa år, men nu när det äntligen har kommit så har jag ångrat mig. Självklart ska det bli luktärtor nästa år med.
 
I morgon är det redan fredag. Som alltid så undrar jag vart tiden tar vägen... Första arbetsveckan efter semestern har gått oerhört fort och varit riktigt bra. Hoppas ni också har haft det bra!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Helt rätt!! Man ska skämma bort sig :)

Svar: Ja, visst ska man 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Anonym:

Kyckling med fisk: kött med kött, det var ovanligt att se.

Svar: Haha, ja det kan man tycka men jag var tvungen att ta en liten smakbit av fisken. Huvudrätten var kycklingen. Gott var det i varje fall, var för sig såklart :)
malinlorentzon.se