4 år sedan...

Ännu en fredag som är väldigt välkommen och en helg med vila och göra vad jag vill med är här. Veckorna är helt galna och det känns hela tiden som om jag glömmer en massa. Så nu ska här vilas! I morgon blir det sovmorgon. 
 
Idag är det fyra år sedan vi var och provred Lotus för första gången. 4 år sedan, vart tar tiden vägen... Lotus var den första storhästen vi provred. När vi kom dit minns jag att han stod i sin box. Han såg lagom stor ut... tills han ställdes upp i stallgången. Det var nämnligen så att boxen gick längre ner än stallgången så när han kom upp så blev han så mycket högre. Alva skulle gå från ponny till storhäst och det var skillnad, från 145 cm i mankhöjd till ca 173 cm hahaha. Provridningen gick så bra, bara en gång som Alva höll på att flyga av men hon fixade det. När vi åkte från provridningen minns jag hur lyriska vi var. Vi stannade på MAX och åt, ringde en vän och pratade igenom det. Vi bestämde oss för att åka tillbaka och provrida en gång till några dagar senare. Efter den provridningen så bestämde vi oss (eller helt ärligt så hade vi redan bestämt oss) och vi har aldrig ångrat oss! Lotus är fantastisk! Världens snällaste i alla lägen. Många säger att man ska prova flera storhästar innan man bestämmer sig. Det gjorde inte vi för känns det bra i magen så finns det inget att tveka på. Den här magkänslan var så bra! 
 
Bild från när vi var och provred.
 
Som jag sagt innan så kommer Lotus alltid att stanna kvar hos oss. Han betyder allt! Den dag vi känner för att skaffa en till häst, ja då kommer vi att ha två stycken. 
 
 
 
 
Nu ska jag se Idol-finalen klart. Har ni någon favorit? Jag håller på Nadja. 
 
Kram på er!
 
Malin💞