En tidig julklapp.

Idag har det varit en riktigt bra dag på jobbet. Jag fattar inte vart den här tisdagen tog vägen??? Den bara sprang förbi. Efter jobbet åkte jag hem och slängde i mig lite fika för sedan var det dags att åka till sjukhuset och lämna blod. Jag har gjort det i så många år nu att jag tappat räkningen och varje gång så känns det så bra att göra det, att på ett så enkelt sätt kunna hjälpa någon annan, det känns verkligen toppen. Visst nålen är ganska stor och det sticker till lite när sköterskan sätter nålen, men jag har fött 3 barn så detta är en "peace of cake" om jag säger så.
 
 
När du lämnar blod så får du också blodet kollat. Vissa gånger kollar de blodtrycket och idag var det dags. Undertrycket var lite högre än det brukar men sist jag kollade så hade jag semester så att det var högre idag är ju inte så konstigt. Blodvärdet kollar de varje gång och idag var det riktigt bra mot förra gången. Det kändes kanon! Nu hoppas jag att blodet kommer till användning.
 
När jag kom hem hade jag fått post. Det var svaret på mammografin som jag gjorde för ett par veckor sedan. Det är sååå läskigt att öppna dessa brev, men det är bara att ta tag i det och öppna det... 
 
 
Jag fick en tidig fantastiskt underbar julklapp, "inga tecken på bröstcancer". Man kan aldrig vara säker men den här gången var allt bra. Jag hoppas verkligen att alla som får tid för mammografi går och kollar sina "boobisar" och däremellan kollar dem själv. 
 
Ikväll har det blivit lite jobb och vi har varit hos Lotus och pysslat om honom. 
 
Hoppas ni har haft en finfin tisdag!
 
Kram Malin💞 
#1 - - Anna:

Så viktigt med blodgivare! När jag lämnade nu senast var det nr 40 för min del!

Svar: Ja, visst är det! Heja dig! Jag hoppas kunna hålla på flera år till.
malinlorentzon.se