Klar med klapparna.

Jag är klar med julklapparna! Så skönt! Nu ska de bara slås in så är de riktigt klara. Hur går det för er och julklappsinköpen? I år, pga coronan, så köper vi inte lika mycket julklappar som vanligt eftersom vi inte firar som vi brukar.
 
Idag började mina äldsta med distansundervisning. Det har funkat men jag förstår att de tycker det är tråkigt. Eftersom Alva hade distans idag så kunde hon åka till Lotus på dagen när lektionerna var slut så ikväll hade vi bara kvällsfodringen, så efter jobbet idag blev det lugnt för min del. När vi kom ut så låg Lotus och sov. Han är för söt och det är ofta han vilar mellan insläppet och kvällsfodringen. 
 
 
Nyvaken med örat fullt av spån.
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt och försökt få ordning på ryggen som strulat sedan i natt. Jag har tittat på "Grand designs" och "Anders knackar på". Har ni sett "Grand designs"? Jag tycker det är riktigt kul även om det inte är min typ av hus. Jag gillar hus och program om hus har jag märkt. Jag kanske skulle blivit mäklare??? 
 
På jullovet funderar jag på att ta tag i fotandet igen. Jag har laddat hem ett material med inspiration och det behövs verkligen den här tiden på året när det är så mörkt. Jag hoppas också på lite snö så det kan bli lite vinterbilder. Ja, ja vi får se. Jag har en tanke och hoppas på att kunna ta tag i den. 
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Men så skönt med julklapparna klara :)
Vi köper knappt julklappar längre så jag är nog klar även jag! :) kram

Svar: Ja, verkligen! Så skönt att vara klar!👍🏼 Kram
malinlorentzon.se