Ljusare tider!

Nu har det vänt! Äntligen går vi mot ljusare tider. Klockan 11.02 idag för att vara exakt, så vände det. Det tar kanske ett par veckor innan det märks lite mer, men vetskapen om att det har vänt är underbar! 
 
Idag har jag haft arbetsdag hemifrån. Klockan ringde tidigt och jobbdagen började vid 08.00 med att se en föreläsning. Det var svårt att hålla fokus hela tiden, jag blev lite sömnig emellanåt hahaha. Sedan har dagen rullat på och jag fick en hel del gjort. I morgon är det sista arbetsdagen innan jullovet så det blir fortsatt jobb hemifrån. 
 
Julklapparna har blivit inslagna och jag känner att jag har koll på läget. Ikväll har vi planerat vad vi ska ha för julmat. Det kommer inte bli så gott som annars när vi får äta mammas mat. Den är bara helt klart bäst! Men, i år får vi försöka njuta av vårt lilla julbord vi kommer att ha. Vad har ni för favorit på julbordet som ni bara måste ha med? Jag älskar Janssons, julskinka, rödkål, prinskorv, köttbullar, omelett, oj, det blev visst svårt att bara säga en sak. 
 
Lotus hade satt upp med en fin lerinpackning bakom öronen idag. Han hade gnidit in leran ordentligt så han hade förmodligen haft en riktigt skön stund i hagen. 
 
💖
 
Nej, nu ska jag ladda inför en sista arbetsdag i morgon innan det är dags för lite julledigt.
 
Ha det fint alla!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Woho!!! Värsta delen är avklarad.... Nu kan det bara bli nåååågot bättre kring vädret i alla fall :) Kram!!!

Svar: Ja, visst är det så. Nu håller vi tummarna för snö, några minusgrader och sol! 😊
malinlorentzon.se