Luciamys och uteritt.

Idag har jag själv fått rå om Lotus eftersom Alva hade skoluppgifter att göra. Så mysigt att bara pyssla om och fixa och dona i lugn och ro. Idag tog vi oss en sväng ut i skogen. Skönt att kunna passa på att göra det när det är ljust ute. Till vardags går det inte just nu pga mörkret, men snart vänder det. Om lite drygt en vecka i morgon så är det vintersolståndet. Sedan tar det nog ett par veckor innan det märks men sedan blir det ljusare och ljusare. Åh, vad jag längtar!!!
 
Snart redo💖
 
Vilken väg ska vi ta... höger eller vänster? 
 
Underbart men vi saknar snön både Lotus och jag.
 
I eftermiddag har vi haft lite luciamys i Skogsbacka. Tänk om det hade varit lite snö, då hade det varit så mycket mysigare. Nu är det bara grönt och grått ute. 
 
Inte tror man att det är Lucia när man ser den här bilden... 
 
 
Fast inne var det riktigt mysigt. Det är sådan julkänsla i Backen, så ombonat. Jag tycker det är så svårt att få till den ombonade känslan i stan. Det blev fika och en lugn stund i soffan framför brasan. 
 
 
En mus var det bara den här gången i råttfällan. Jag tror nog att vi har tagit ca 20-25 möss den här hösten så det gör inget att det lugnar sig lite. 
 
Jag funderar på att köpa D-vitaminer för jag är så trött och tom på energi. Är det någon av er som äter D-vitaminer? Har ni tips på några bra? 
 
I morgon är det sista skolveckan för eleverna. Vi lärare jobbar två dagar till i julveckan. Helt sjukt vad fort den här terminen har gått! 
 
Hoppas ni har haft en fin helg! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Så mysigt!! :)

Svar: Ja, det var det allt 😊
malinlorentzon.se