Studiedag och träning

Hej svejs på er! Idag har det varit fullt upp. Det har varit studiedag i skolan och jag har jobbat hemifrån. Igår drog jag med mig alla matteböckerna hem så idag har jag gått igenom alla böckerna och rättat. Därefter har jag rättat andra böcker, plastat in material, svarat på meddelanden och till sist börjat läsa på den nya kursplanen som gäller fr.o.m. sommaren som kommer. Det var det segaste på hela dagen, urtrist men ett måste...
 
När man jobbar hemifrån gäller det verkligen att ha pli på sig själv. Det var väldigt skönt i sängen i morse när klockan ringde men jag slet mig upp, kom iordning och började jobba kl. 08.00. Sedan blev det kaffepaus på förmiddagen, lunch och eftermiddagskaffe. Jag förstår om gymnasieungdomarna tycker det är jobbigt med distansundervisning för det gäller verkligen att vara bestämd mot sig själv och se till att göra det man ska. Idag kom det nya direktiv om att gymnasiet ska ha distansundervisning igen och jag förstår mina barn att de tycker att det är jobbigt och tråkigt. 
 
Igår kväll var vi iväg på hoppträning hos Julia. Lotus var så pigg och glad! Hur underbart är det inte att ha en superglad och arbetsvillig häst!? Träningen gick kanon och vi var tre stycken som åkte hem glada och nöjda. Äntligen är vi igång igen!
 
 
När vi kom hem fixade Alva iordning honom och så fick han på sig pyjamas 😄. 
 
Hur söt?!?!?
 
En liten film från träningen igår...
 
 
Ikväll blir det lugnt. En sväng till Lotus och sedan är det "Wahlgrens värld". Det känns som en riktigt bra torsdagskväll! Vad ska ni hitta på? 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Lillemor lorentzon:

Hopp ingen gick ju riktigt bra!

Svar: Ja det gjorde den verkligen! 😊
malinlorentzon.se