Vila.

Det märks att det är de sista dagarna nu innan det är jullov för barnen. Idag hade vi julspel endast för våra rektorer och en lärare. I vanliga fall, när det inte är någon corona, så är julspelet i kyrkan som är full med publik, först en kväll för föräldrar och släktingar och därefter på dagen för skolan. I år blev det inte så, men det blev bra ändå. De sjöng så bra och var så duktiga. 
 
Efter jobbet idag åkte jag hem och sov en stund. Idag har även musklerna i ryggen strulat så jag har haft rätt så ont, men efter vila så har det lättat. 
 
Ikväll har vi varit hos Lotus. När vi kom dit så syntes han inte i boxen. Vi gick fram och kikade in och där låg han och vilade. 
 
 
Under tiden vi stod där så la han sig ner helt och bara njöt. Så mysigt! Han låg en liten kort stund och sedan reste han på sig.
 
 
Ikväll tog Alva med honom på en skogspromenad tillsammans med några stallkompisar och deras hästar. Så mysigt! Lotus hade gått på riktigt ordentligt så det blev en riktigt bra promenad för både ryttare och häst.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Kram Malin💞