Underbara ungar och första träningen för Tord.

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL, Tord Westergren / Permalink / 1
04.10 var klockan när jag vaknade i morse. Så jobbigt när jag inte kan sova tills klockan ringer vid 06.30. Jag låg kvar och snurrade och tänkte jobb tills det var dags att gå upp. Igår tyckte jag att förkylningen vänt, men idag kändes det helt tvärtom. Ont i halsen igen och ingen ork. Tur jag har en kollega som kan hoppa in så jag slipper prata en massa i början av dagen😊 Dagen rullade på bra och ungarna, om jag får säga så, är så goa. När jag kom tillbaka efter förmiddagskaffet så hade några skrivit på tavlan... 
 
 
Ja, något har jag lyckats med i alla fall 💖
 
Efter jobbet idag blev det kaffe och soffan. Så skönt för efter min tidiga morgon så var jag riktigt trött. Jag slumrade en stund innan det var dags att gå upp för att åka till stallet. Ikväll väntade en hoppträning, terminens första, för Tord Westergren. I år är vi på en annan anläggning pga olika anledningar. Så det blev att koppla på transporten och lasta och åka iväg.
 
Redo för avfärd!
 
När vi kom på plats så var det lite försenat så det var bara att vänta en stund. Det var en riktigt rolig träning att komma igång med. Lotus var riktigt fin och de fick en riktigt bra start på terminen. Så kul!
 
 
Nöjd och glad efter en toppenträning! 
 
Efter 21 var vi hemma igen och då smakade det supergott med tacos! Det är ju fredag!😁
 
I morgon väntar morgonfodring... 
 
Hoppas ni har haft en bra fredag!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Vilken bra kväll med bra träning :D kram

Svar: Ja, det blev det 😊 Kram
malinlorentzon.se

Till top