Öppen bana!

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Fotograf Malin Lorentzon, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 0
Vilken härlig sommardag det har varit idag! Som jag har längtat! Har inte ni?! Idag blev det fika på verandan som vanligt. Minus har blivit ännu kaxigare och har tagit sig lite längre turer ut i trädgården. Han är för söt! 
 
Minus har världens mysigaste päls, som en liten "puffrumpa". 
 
Det var fler som hade en mysig stund ute i trädgården... 
 
Love is in the air... 
 
Vid lucnhtid åkte jag till stan och svängde förbi hemma innan jag åkte till stallet och fodrade. Mysigt att träffa Siri en stund och prata. Hon spelade match ikväll i Vimmerby. Tyvärr blev det förlust med 1-3.
 
I stallet fodrade jag och fixade med stallsysslorna innan jag åkte och hämtade Alva från jobbet. Vi åkte därefter tillbaka till stallet och fikade innan vi gjorde iordning Lotus för att åka på "Öppen bana" på Stall Stallbacken.
 
Vi har inte varit på "öppen bana" innan men så bra det var! När vi kom dit var en bana frambygd och klar. Fina hinder, riktigt bra underlag. Vi hade betalat för en timme för banan och hade den helt själva under den tiden. Det blev en kanonbra träning! Det kommer vi helt klart att åka på igen när det finns möjlighet! Så roligt när det satsas på hoppryttarna här hemma!
 
Nästa vecka på torsdag ska Alva och Lotus tävla på Lilla Linköping Horse Show, 1.10m, så detta var en bra genomkörare inför den tävlingen. 
 
 
Lite foton fick det bli idag också. Det blir oftast film men det är så kul att fota också! Jag måste försöka göra det lite mer!
 
 
 
 
 
I morgon väntas ännu en fin dag! Åh, vad skönt det ska bli! Då ska jag bada!
 
Hoppas ni har har haft en fin dag! Nu ska jag ut i mörkret och plocka gräs till kaninerna... 
 
Kram Malin💞
Till top