Återbesök för Lotus idag.

Idag var det dags för återbesök för Lotus hos veterinären på Evidensia i Mantorp. Vi kom iväg i bra tid och idag följde Johan med mig. Alva var på skolan och kunde inte vara ledig. Jag har helst med någon för man vet aldrig om något händer med bilen eller släpet och att då stå med en häst i släpet, helt själv vid vägkanten, det är inte kul. Vi kom fram precis till 14.30 och efter att ha fyllt i pappret som ska fyllas i så fick vi komma in.
 
Lotus var som vanligt lugn och tog det hela med ro. Det blev en liten stunds väntan men till slut kom veterinären.
 
 
Han kollades i skritt och trav i gången och därefter gick vi in i ridhuset och så kollades han på böjt spår och allt såg fint ut! Lotus var så pigg och lycklig över att få springa runt lite. Det märks att han varit still i ett par veckor. Vi gick sedan tillbaka in och där gjorde de ett böjprov på kotan. Lotus visade inget, varken när benet böjdes eller när jag sprang iväg med honom. För säkerhets skull så gjorde vi ett ultraljud på kotan och runt om. Allt såg fint ut även där. Vilken lycka!
 
Klar för ultraljud! 
 
Var tvungen att fota hans fina mage med "måbrafläckar". 
 
Nu så får han gå ut i sin vanliga hage igen och sättas igång i alla gångarter. Vilken lycka! Extra roligt idag var också att få höra av veterinären att vi har en sådan fin häst, rörlig och mjuk i kroppen. Det värmde i hjärtat och man blir så glad över att få höra sånt. 
 
💖
 
Nu hoppas jag att han tar det lite lugnt i hagen i morgon och inte gör några större utsvävningar. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag idag! Nu är det bara torsdag och fredag kvar denna veckan. Det går så galet fort! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Zorina:

Åh va skönt att Lotus är bra igen! Känslan måste vara underbar. Kram

Svar: Ja, så skönt! Man vet ju aldrig hur det ser ut inuti, men när UL var bra då var känslan obeskrivbar 😊 Kram
malinlorentzon.se

#2 - - Evelina Blomqvist:

Så skönt att han verkar må bra! :D

Svar: Tack! Ja, det är så skönt! 🤗
malinlorentzon.se