Det går åt rätt håll!

Det blev inget inlägg igår. Jag var bara så trött och ledsen för allt som hänt. Jag är en orolig person av mig och detta med Lotus har tagit hårt på mig. Han betyder så oerhört mycket för mig, för oss, vår Lotus. Jobbet i sig har det också varit mycket med, jag har sovit dåligt i stort sett hela veckan, nej det har verkligen varit en riktigt tuff vecka. 
 
 
Idag när Alva var hos Lotus på förmiddagen så skickade hon mig en bild på benet och jag såg då att benet har blivit mycket bättre.
 
 
Svullnaden har börjat gå ner! Det är lite kvar men det går helt klart åt rätt håll!  Vi fortsätter kyla benet 2 ggr/dag, linda på natten och medicin. Idag kom också ett par "strumpor" som ska vara bra att kyla benen med på hästar, både vid skada och efter träning. Jag går nog på allt nu hahaha, men jag gör vad som helst för att Lotus ska bli bra! Nu har jag köpt Incrediwear hovstrumpa som är en strumpa som man trär på benet. Först lägger man strumpan i blöt ett par minuter så att den blir genomblöt, kramar ur den och tar på den på benet och så kyler den benet. Den kyler upp till 45 minuter! Om man lägger den i riktigt varmt vatten istället så kommer den att kyla ännu mer effektivt. Viktig är att man inte tar på den direkt när man tagit upp den ur det varma vattnet utan väntar någon minut.  
 
 
Vi testade strumpan ikväll med kallt vatten och den verkar bra. Lite knicksig att få på men det går nog smidigare när vi använt den några gånger. 
 
 
Nu ska jag njuta av fredagskvällen, njuta av att Lotus verkar bättre i benet och försöka att inte oroa mig så mycket, vilket är lättare sagt än gjort.
 
Det är ju fredag och hela helgen ligger framför oss och jag ska vila och förhoppningsvis kunna sova. Har ni något planerat för helgen? Nu ska jag gå och hjälpa till med tacosen.
 
Ha det fint alla!
 
Kram Malin💞