En duktig Lotus!

Idag har jag varit riktigt splittrad. Tankarna har ofta vandrat till Lotus, jag har funderat på hur det funkat i sjukhagen. Under dagen fick jag reda på att allt har fungerade riktigt bra. Han hade varit lugn och inte varit något orolig. Jag är så tacksam för att jag fick veta det. Det gjorde att jag kunde släppa lite oro. Ikväll fick jag också höra att han skött sig exemplariskt hela dagen. Älskade häst!💖
 
Ikväll när vi åkte ut blev han så glad att se oss. Det märktes, han är glad annars med men idag kändes som om han blev gladare än vanligt. Alva kylde hans ben, smorde med kylbalsam och lindade inför natten. Lotus fick en ordentlig borstning och jag fixade resten av stallsysslorna. Alva gav honom medicinen och den tog han utan problem. Så skönt när allt rullar på och han sköter sig så bra. Det hade varit så mycket jobbigare om han varit stissig och orolig. 
 
💖
 
Nu hoppas jag att jag i natt kan sova tills klockan ringer i morgon bitti. Det funkade inte idag utan jag vaknade tidigt. Hur har ni haft det idag? Visst är det konstigt novemberväder! Vi hade tänkt stänga av vattnet i Skogsbacka förra helgen men eftersom det skulle vara varmt ute hela denna veckan så väntade vi. I helgen som kommer, då ska vi stänga av det så slipper jag tänka mer på det.
 
Ha en finfin torsdag i morgon! Snart är det helg hörrni! 😃
 
Kram Malin💞