En vanlig tisdag.

En vanlig tisdag har rullat förbi. Det har varit den sista långa arbetsdagen för den här veckan. I morse åkte jag förbi stallet och tog in Lotus för idag var det dags för nya skor. Jag berättade att Lotus skadat sig och går i sjukhage för tillfället. Hovslagaren tittade på hans hovar och frågade vilket ben det var som han gjort illa. Det tog jag som ett positivt besked! Inget syns längre så nu hoppas vi på att allt är som det ska om en vecka när vi ska på återbesök hos veterinären. 
 
Det är en rätt tuff tid just nu och det märks på orken och huvudet. Det är snurrigt värre emellanåt hahaha. Det känns som om vissa saker försvinner från huvudet för att jag ska få plats med annat. Jag säger det att jag har "minne som en guldfisk" emellanåt. Så i eftermiddag efter jobbet passade jag på att vila kropp och knopp och Missan gjorde mig sällskap och sov en stund. Så skönt med min lilla värmedyna på benen. 
 
Så go!
 
Ikväll har vi varit hos Lotus, pysslat om honom och gjort stallsysslorna. Hur trött jag än är så är det alltid skönt att komma dit, jobba med kroppen, prata med stallkompisarna. Det är det bästa på hela dagen, ja mysa med Missan är inte fel det heller. 
 
 
Ikväll lyckades jag åka till stallet utan mobiltelefon. Så skönt att inte ha den med. Ingen som kan ringa och inget som pockar på uppmärksamheten. Det får jag göra fler gånger. 
 
Nu är det snart dags att hoppa i säng. I natt var första natten med tyngdtäcket. Det kändes riktigt bra och jag kan nog ha ett som är lite tyngre. Detta var på 5kg och enligt tabellen ska jag ha ett på 7kg, så jag kan önska mig ett tyngre i julklapp. Ska testa det ett par nätter till för kroppen måste vänja sig också. Det är ändå annorlunda att sova med tyngdtäcke. 
 
Näe, nu ska jag i säng! Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Lillemor lorentzon:

Så bra att du har kommit på att mobilen behöver inte alltid vara med!!!!!!!!

Svar: Jag kom inte på det utan allt skedde av misstag 😅😅😅
malinlorentzon.se