Fönstrena är här!

Idag när jag kom hem efter jobbet så fortsatte jag att jobba. Bokade möte, kontaktade föräldrar sökte material mm stod på schemat. När jag var klar så sov jag en stund. Så skönt! Det här med coronan tar musten ur mig. Det känns som om den kommer närmare och närmare och det är jobbigt. Jag vill inte bli sjuk och jag vill inte att någon i min närhet ska bli sjuk. Vem vet hur dåliga vi kommer att bli?
 
Något jag är nöjd med är att jag har kommit igång med att köpa julklappar. Så skönt att vara ute i god tid. Förhoppningsvis är jag snart klar. I år gäller det nog att vara ute i god tid om man handlar över nätet annars tror jag det kanske inte är säkert att paketen kommer fram i tid. 
 
Nu har våra fönster äntligen kommit hem. Nu ska bara snickaren ha tid. Tyvärr har det blivit förseningar pga gissa??? jo coronan... Så vi får se om vi får de nya fönstrena på plats innan jul eller om vi får vänta tills efter jul. 
 
Fönster på gång.
 
I morgon väntar återbesök för Lotus på Mantorp. Håll gärna en tumme eller två för att han är fit for fight igen. Jag tror det men tar inte ut något förrän veterinären sagt sitt. 
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag. 
 
Kram Malin💞