I morgon är det fredag!

Idag efter jobbet så landade jag i soffan och sov... Sov så gott med katten på benen. Det var välbehövligt. Lite surt att sova bort tiden då jag slutar tidigare. Men, men återhämtning är viktigt och behöver jag sova så göra jag det. 
 
Vad skönt det är att Alva har körkort! Jag kan bara sitta och ta det lugnt när jag åker med. Innan hade jag lite koll i varje fall, men nu har jag släppt det. Hon kör väldigt bra så ärligt talat så har jag aldrig varit särskilt orolig. 
 
Ikväll gjorde vi stallet och Lotus har fått vila efter hoppträningen igår. Så skönt att bara ta det lugnt och mysa lite med Lotus. Blev några bilder...  
 
 
 
 
 
Han är underbar vår lille häst med alla sina miner! 
 
I morgon är det redan fredag. I början av veckan kändes det som om att fredagen inte skulle komma, men nu är den här! Så skönt! I helgen blir det lugnt. Det ska bli skönt efter en hektisk helg förra helgen. Har ni några planer inför helgen? 
 
Hoppas ni får en fin fredag i morgon!
 
Kram Malin💞
#1 - - Linda:

Första bilden på Lotus, väntar han på mat då? "Min" häst gör liknande miner när han hör att fodervagnen är på väg med havre och kraft. 😀

Svar: Han hade fått något ensilagestrå fel i munnen, så det var därför han gjorde så 😊 Visst är de härliga våra hästar med sina miner!
malinlorentzon.se