Kalas nr 2.

Oj, vilken helg det har varit! Igår hann jag tyvärr inte med att göra något inlägg. Det var verkligen fullt upp hela dagen. På förmiddagen åkte jag och Alva till stallet och fixade med det. Samtidigt fick Johan hjälp med att ta ner några av våra markiser för nu går det fort tills vi ska byta fönster på hela huset. Det ska bli så kul! 
 
När vi kom hem fixade vi och gjorde iordning till Johans födelsedagsfirande på kvällen. Vid 17 kom gästerna och vi hade det så trevligt hela kvällen. Vi bjöd på grillplanka från ICA och så hade vi köpte till kex och lite olika ostar.
 
 
Till efterrätt blev det blåbärsmoussetårta, den också från ICA, som var helt fantastiskt god! 
 
 
Det blev ett riktigt bra födelsedagsfirande! 
 
Här nedanför kommer några foton på blommorna som Johan fick. Så vackra! 
 
 
 
 
Idag har vi varit en sväng i Skogsbacka och fixat. Jag har satt i innanfönstrena, piffat till mellan dem och klistrat dit fönsterremsor. Nu ska det vara tätt och dragfritt när vinterns kalla vindar viner.
 
 
 
Nu är det dags att tänka på morgondagen och i morgon är det dags för jobb igen efter en veckas novemberlov. Lovet har gått i ett rasande tempo och det har varit en riktigt bra vecka. Det har varit sååå skönt och jag har verkligen behövt ledigheten efter min förkylning. Det är inte förrän nu som jag börjar känna att förkylningen gett med sig så gott som helt. Lite rossel i halsen finns det kvar men jag hoppas det släpper snart. 
 
Ha det fint och glöm inte att klicka på den rosa "gilla"-knappen här nedanför när ni kikat förbi!
 
Kram Malin💞