Nu är vattnet avstängt.

Det blev ingen längre sovmorgon idag utan jag vaknade skapligt. Det var i och för sig bra för jag skulle ut till Lotus tidigt och fixa med hans ben och göra stallet. Jag åkte ut efter frukosten och kylde hans ben och tänkte mocka samtidigt, men det tyckte inte Lotus som var sällskapssjuk. Så jag fick släppa grepen och stå och mysa med honom istället. Inte fel det heller.
 
Efter stallet fixade jag iordning mig och så åkte vi till torpet. Det var riktigt novembergrått där ute idag och det for småregn i luften. Tänk om det kunde komma lite snö nu istället, så mysigt det skulle vara.
 
 
I Skogsbacka väntade brorsan på oss för idag var det dags att stänga av vattnet. I år var det 6:e gången vi stängde av vattnet och allt flöt på väldigt bra. Nu ska ledningarna förhoppningsvis hålla över vintern och minusgrader. En av mina önskningar i framtiden är att vinterbona vattnet. Det skulle vara såååå skönt! För nu måste vi ju dra med oss vatten i dunkar varje gång vi åker ut... 
 
 
Ikväll har jag varit hos Lotus igen och kylt och lindat hans ben, pysslat om honom och gett honom medicinen. Han är så snäll att ge medicin. Inga bekymmer alls, så skönt! Benet är ännu bättre idag! Idag kändes det som om att det knappt var någon svullnad kvar alls.
 
Så sällskapssjuk💕
 
Tänkte fråga er en sak... är det någon av er som har tyngdtäcke? Om ni har det, vad tycker ni? Jag funderar på att önska mig ett sådant i julklapp. 
 
Nu ska jag ladda inför morgondagen. Då ska vi göra iordning Lotus och Celinnes hage. 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Kan förstår att man skulle vilja ha vinterbonat i det där charmiga huset!!
Jaa, lite snö hade då INTE suttit fel :D

Svar: Ja, det blir allt lite smidigare. Det verkar som att det kan komma lite snö här i slutet av nästa vecka. Vi får väl se om det blir så. Hoppas på det!
malinlorentzon.se