Pynta eller inte...

Häromdagen kom våra fönster och meningen var att de skulle komma på plats innan jul, men pga av coronan så är det försenat. Jag hade tänkt slippa hänga upp julgardiner och stimma runt en massa eftersom vi ändå hade varit tvungna att plocka ner allt när hantverkarna skulle komma, men eftersom vi inte vet nu när de kommer och det kanske dröjer till efter jul, så satte jag upp julgardiner i köket och så kom lite tomtar, julstjärnor och adventsljusstakar upp. Vi måste ju ha lite julmysigt. 
 
 
 
Idag började dagen tidigt med morgonfodring. Så mysigt! Därefter åkte jag hem och fikade för att sedan åka tillbaka och ta en tur med Lotus ut i skogen. Som jag längtat! 
 
💖
 
Han var så pigg och glad idag så jag hann knappt sitta upp innan han var iväg hahaha. När vi sedan kom till vår galoppbacke, jag hade tänkt ta det lugnt och trava uppför, men det tänkte inte Lotus, utan han hopp-och-studsade iväg uppför backen. Han var så lycklig! Jag lyckades hålla ihop det hela så vi galopperade uppför backen i lagom tempo.
 
Det var så skönt att komma ut en sväng, friskt och avkopplande. Återhämtning på hög nivå! 
 
I morgon är det första advent. Adventsljusstaken är redo att tändas. Än har vi inte hunnit baka några lussekatter eller pepparkakor. Jag hoppas att vi hinner med det framöver, annars så finns det alltid att köpa.
 
Ha det fint alla!

Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Fint med lite julpynt!! :)

Svar: Ja, lite juligt måste det få bli 😁
malinlorentzon.se