Skadad...

Nej, igår blev det inget inlägg. I söndags gjorde jag ett inlägg där jag bl.a. skrev att min ork var som bort, att jag kände mig lite smått under isen och det blev inte bättre när vi kom till stallet i måndags och såg att Lotus var svullen över kotan på sitt vänstra framben. Lite stel men inte jättehalt men öm. Vi kylde kotan ordentligt smörjde in med arnika och lindade. 
 
 
I morse vaknade jag kl, 04.00 och kunde inte somna om utan låg och oroade mig, så sjukt stressad av detta. Det är ett av mina stora bekymmer sedan utbrändheten, jag är så lättstressad och en väldigt orolig själ. Jag mår skit, blir skakig i hela kroppen! Så i morse stressade jag som en tok. Packade iordning alla kläder för att kunna vara i stallet och därefter åka till jobbet direkt, sedan åkte jag ut till stallet. Jag kollade Lotus, tog med honom ut till hagen. Då visade han lite hälta därefter åkte jag till jobbet och ringde Evidensia hästkliniken i Mantorp. Jag fick en tid idag kl. 14.00.
 
Straxt efter 12.00 var jag i stallet, kopplade för transporten, gjorde iordning Lotus och åkte iväg för att hämta upp Alva i Mjölby. Vi kom fram i tid och fyllde i papper innan det var dags för Lotus att bli undersökt. 
 
 
Eftersom covid härjar så fick en av oss ta med Lotus in på undersökning och det gjorde Alva. Jag fick sitta ute och vänta... Hon har mitt fulla förtroende men ni kan förstå att jag väntade spänt utanför. Lotus hade skött sig så bra! Fem stjärnor av fem! Så snäll och lugn. Pga svullnaden så kunde de inte säga så mycket på röntgen men de såg inga allvarliga saker. Lotus har fått smärtstillande och ska gå i sjukhage i två veckor till en början så nu är träningarna över för i år. Nu blir det ett lugnt tillfrisknande och ingen stress. 
 
💖
 
Ikväll kommer jag att somna som en stock och förhoppningsvis sova tills klockan ringer i morgon bitti. Jag är så tacksam för er alla som är så snälla och hjälpsamma som ställer upp på alla sätt och vis! Tack!💖
 
Nu ska jag snart i säng men först blir det "Bergs drömkåk" och lite kvällsmat.
 
Kram Malin💞

#1 - - Elisabeth:

Hoppas att Lotus snart blir bra.♥️

Svar: Tack! Ja, det hoppas vi 🥰
malinlorentzon.se

#2 - - Anita :

Men skrutt då!
Givetvis blir man bra orolig när det gäller dessa godingar som man har.... Klokt att åka in ändå och hoppas vilan 2 veckor ger bra resultat!
Kram <3

Svar: Tack! Ja, fy så orolig jag blir...
kram 🤗
malinlorentzon.se