Tandkoll

Äntligen, äntligen är helgen här! Idag har det varit riktigt kyligt ute. Första dagen denna höst tror jag som det har varit några minusgrader. Friskt och en liten föraning om att kylan är på gång framöver, men inte än som det ser ut på väderprognosen. I morgon och en vecka framöver ska det vara plusgrader. 
 
I eftermiddag tog jag Lotus i transporten och åkte till veterinär Marie för den årliga vaccinationen och tandkollen. Lotus är så snäll att åka med och det är inga problem att åka med honom själv. Nu skulle jag inte åka så långt, bara en liten bit utanför stan. Om jag ska åka längre så åker jag helst två ifall det skulle hända något. Det är inte bara hästen det kan hända något med. Bilen och släpet kan det också hända saker med...
 
Lite trött... 
 
 
Lotus var lite vass på ett par ställen men nu är det åtgärdat. Vi ska inte vänta ett år tills nästa kontroll utan ta det tidigare nästa gång så att det inte hinner bli vasst. Det tycker jag låter toppen! 
 
Det var inga problem att lasta på och åka hem igen. När vi var tillbaka i stallet så gjorde jag stallsysslorna och tog in hästarna som skulle in, så jag var inte hemma förrän efter fem. 
 
När jag kom hem landade jag i soffan med en kopp kaffe. Så skönt! 
 
Nu är även fönstrena på gång så nästa vecka någon gång kommer de hit. Därefter ska vi ringa snickarna. Åh, det ska bli så kul och skönt! 
 
Nu blir det snart tacos och ikväll kommer jag inte göra många knop! Hoppas ni har haft en fin fredag och får en skön fredagskväll! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Lillemor lorentzon:

Så duktig Lotus var han tyckte nog det var skönt att bli fin i munnen. Det ska bli spännande att se hur de nya fönstren kommer att bli. Det blir nog jättebra.

Svar: Ja, med lite eller rättare sagt mycket lugnande så var han duktig 😊 Fönstrena blir säkert jättebra!
malinlorentzon.se