Väntar på fönster.

Igår blev det inget inlägg. Jag är rätt sliten för tillfället. Skittrött om jag får uttrycka mig så. Varje dag efter jobbet har jag lagt mig och sovit en stund. Det är längesedan jag gjorde det men nu måste jag. Det märks att det är den tuffa månaden nu, mörkt och tungt. 
 
Ett ljus i mörkret är att Lotus är pigg och benet ser helt ok ut nu. Så jäkla skönt om jag får uttrycka mig så. Nu längtar jag till återbesöket hos veterinären på onsdag och förhoppningsvis får han gå ut i sin vanliga hage efter det och även komma igång igen. Vi längtar alla tre!  
 
 
Ett annat litet ljus är också att jag tycker att jag har blivit bättre i ryggen. Jag måste bara passa mig för vad jag gör för det är lätt att det fövärras vid felaktiga rörelser. Jag lyckas för det mesta få loss på det onda bara jag tar tag i det på en gång när jag känner av att det börjar spänna. Det är jag så glad för, för när det gör som ondast, då är jag inte rolig. Det finns nog inte mycket som tar så mycket på humöret som värk....
 
Här hemma väntar vi på att våra fönster ska komma. Än har vi inte hört något och det kan ju vara så att det är försenat pga corona. Vem vet? Jag längtar tills de är på plats för just nu när det är storm ute så blåser det rakt igenom och allt ljud utifrån hörs in. När fönstrena har kommit på plats så kommer vi förmodligen tapetsera om i sovrummet. Det behövs! Gustav ska också få nya tapeter i sitt rum. Det kommer hända lite saker här fram över. Det känns kul! 
 
Hur har ni det i novembermörkret? Nu snart är det dags för "Wahlgrens värld". Det ser jag fram emot, så kul! 
 
Ha det fint!

Kram Malin💞