18 år!

Idag har vi kalasat hela dagen för idag fyller Alva 18 år. En milstolpe i livet är nådd både för henne och mig. Hon har blivit myndig och jag har inte ansvaret på samma sätt som innan. Det är inte klokt vad tiden gått fort. Det är inte längesedan hon föddes... 
 
Vi började med att fira henne med skönsång och frukost på sängen. Då var det svårt att hålla tårarna borta. Därefter var det dags att ta tag i förberedelserna till kalas nummer 1. Idag har vi delat upp kalasandet pga covid så på förmiddagen kom Johans föräldrar. 
 
 
När de åkt hem så åkte vi till Lotus och fixade stallet innan det var dags att fixa inför nästa kalas. Senare på eftermiddagen kom mina föräldrar och min bror med familj och kalasandet fortsatte. 
 
 
Nu sitter jag här riktigt mätt och trött efter två kalas och två intensiva dagar. Det har verkligen varit en rolig och lyckad helg.
 
Hur har er helg varit? Vad har ni hittat på? 
 
Nu väntar en ny jobbvecka och jag kan ärligt säga att den här helgen gärna kunde ha haft en extra dag. 
 
Önskar er en fin jobbstart på veckan i morgon.
 
Kram Malin💞

#1 - - Emilia Sayaka:

Nu minns jag tillbaka till när jag fyllde 18 år och fick min första tatuering som present... 18 år är så speciellt, eller hur? :)

Svar: Ja, visst är det speciellt. En riktig milstolpe. Vad blev det för tatuering?
malinlorentzon.se

#2 - - Emilia Sayaka:

Jag skaffade en traditionell sydkoreansk tatuering. När jag fyllde 19 år skaffade jag en traditionell japansk tatuering. Och så håller jag på varje år, haha.

Svar: Vad kul! Jag gillar tatueringar och tycker det kan vara riktigt snyggt.
malinlorentzon.se