Äntligen helg!!!

Äntligen helg! Hela jag har nog längtat efter det. Jag trivs verkligen kanon på jobbet men ibland blir det lite mycket av mycket, som t.ex. att jag knappt haft någon röst denna veckan. Igår och idag var jag helt slut i rösten i slutet på dagen. Så idag när jag gick hem så kändes det väldigt skönt. Nu blir det en veckas ledigt i tystnad hahaha. Nja, helt tyst kommer jag inte vara men det kommer helt klart bli mycket mindre prat. 
 
Direkt efter jobbet åkte jag till stallet och fodrade hästarna, fixade det mesta innan jag åkte vidare och köpte med mig fredagssushin hem. Herregud så gott! 
 
 
Ikväll åkte vi tillbaka till stallet och Alva tog Lotus på en skogstur innan solen gick ner. Jag tog det bara lugnt och fixade med det sista som jag inte gjorde tidigare på dagen. 
 
Fredagschill 💖
 
Ja, vad har jag för planer för veckan som kommer... I morgon ska vi hämta hö, jag ska rida, fixa här hemma, någon gång under veckan ska vattnet stängas av i Skogsbacka, sedan blir det stort födelsedagsfirande senare i veckan. Den här veckan kommer att springa förbi för den kommer bli allt annat än lugn... Sovmorgon blir det såklart, nästan varje dag. 
 
Ha det fint alla! 
 
Kram Malin💞